Gratis uitnodiging zomervaartocht

Gratis vaartocht exclusief voor Univé leden

Graag nodigen we je uit voor een exclusieve zomervaartocht op de prachtige Nieuwkoopse Plassen, het best bewaarde geheim van het groene hart!

Deze vaartocht is een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Univé, om je kennis te laten maken met dit laagveenmoerasgebied.

Tijdens de vaartocht word je meegenomen op een avontuurlijke reis langs de mooiste plekjes van de Nieuwkoopse Plassen. Er zal gebruik gemaakt worden van een fluisterboot, waardoor er geruisloos door de wateren genavigeerd kan worden en je kunt genieten van de serene omgeving.

Wanneer en waar?

Datum: woensdag 26 juli.

Tijdstip: de vaartocht start om 12:30 uur tot ongeveer 14:30 uur

Verzamelpunt: Dorpsstraat 116, 2421 BC in Nieuwkoop. We vragen je om uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Praktische informatie: 

  • We varen met een open fluisterboot. Neem regenkleding mee als er neerslag wordt verwacht of zonnebrandcrème bij veel zon.
  • Deze vaartocht duurt ongeveer 2 uur.
  • Wees minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig
  • Een verrekijker en fotocamera komen altijd van pas
  • We verzamelen bij Restaurant Tijsterman, Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop.
  • Wij vragen u, wanneer mogelijk, te parkeren bij de Carpool Nieuwkoop N231, hiervandaan is het 600 meter wandelen naar de startplek van de boot.
  • Bij (zeer) gevaarlijk weer kan Natuurmonumenten besluiten om de vaartocht te annuleren. U wordt hierover uitsluitend per e-mail geïnformeerd. Controleer voor aanvang van de tocht dus altijd uw e-mailinbox.

De zomervaartocht wordt gratis aangeboden door Univé en Natuurmonumenten. Als dank voor je deelname vragen we je om na afloop van de vaartocht een korte enquête in te vullen. Hiermee kunnen we waardevolle feedback verzamelen en onze toekomstige activiteiten nog beter afstemmen op jouw wensen. Ook ga je met jouw deelname akkoord dat Natuurmonumenten op een later tijdstip contact mag opnemen.

Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar, vol=vol. Maximaal 4 personen per aanmelding. 

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Datum*
Aanhef*
DD dash MM dash JJJJ