Wie betaalt jouw uitvaart?

Waarschijnlijk praat je liever niet over jouw uitvaart en alles wat erbij hoort. Toch kun je met een uitvaartverzekering een dure verrassing voor jouw nabestaanden voorkomen. Ook is het voor hen prettig als jouw wensen bekend zijn en ergens vastgelegd staan. Zo hoeven je nabestaanden niet te beslissen over lastige financiële en emotionele uitvaartzaken op het moment dat hun leven stil staat. Met vooraf alles regelen neem je hen zorg uit handen en creëer je een stukje rust. Zo houd je zelf de regie over later.

Jouw uitvaart verzekeren
Tegen een kleine adviesvergoeding kun je nu al regelen dat de kosten van jouw uitvaart straks afgedekt zijn. Daarmee voorkom je dat jouw nabestaanden later voor verrassingen komen te staan. Je geeft jouw wensen aan en jouw Univé-adviseur stelt de beste verzekering samen. De adviseur rekent graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn en zorgt voor persoonlijk en onafhankelijk advies.

Maak een afspraak
Vul hiernaast je contactgegevens in en één van onze deskundige adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Aanmelden voor een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Aanhef*