Nazorg Hypotheken

Welkom bij het nazorgloket Hypotheken

Univé Het Groene Hart biedt u middels dit loket:

  • een helder en kosteloos servicegesprek
  • in vier eenvoudige stappen
  • door een ervaren en deskundige adviseur
  • via een videocall

Onze werkwijze

Uw hypotheek

Het nazorgloket hypotheken is een initiatief van Univé Het Groene Hart.

Een hypotheek sluit u niet voor even, maar is van invloed op de gehele looptijd. Wij vinden het belangrijk dat uw hypotheek bij u past, nu en in de toekomst. Daarom checken we periodiek samen met u of uw hypotheek nog aansluit bij uw persoonlijke situatie en (financiële) wensen.

Via dit loket helpen wij u om inzicht te geven in de route die u samen met onze adviseur doorloopt om uw hypotheek te bespreken. Dit in het kader van periodiek onderhoud op uw hypotheek.

Nadat is gekeken of de hypotheek nog aansluit bij uw persoonlijke situatie kijken wij ook naar uw maandlasten. De hypotheekrente heeft namelijk een behoorlijk daling doorgemaakt en het kan ook voor u interessant zijn om uw mogelijkheden te bespreken.

Het stappenplan

Stap 1 Plan uw eigen afspraak

Het plannen van de afspraak is heel eenvoudig. Klik in de uitnodiging die u van ons heeft ontvangen op ‘Ja, maak een afspraak’. Wanneer u uw gewenste datum en tijdstip heeft gekozen en uw gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u van ons per e-mail een afspraakbevestiging. De afspraak is hiermee vastgelegd.

Na het inplannen van de afspraak gaan wij het gesprek voorbereiden. U wordt op het afgesproken moment gebeld voor het bespreken van uw hypotheek.
Nadat de afspraak is ingepland ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord van een speciaal voor u ontwikkeld klantportaal.

© Copyright – Univé Het Groene Hart