Iedereen verdient de zekerheid van Univé

Elkaar helpen en zekerheid bieden aan onze klanten. Dát is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent risico’s delen. Risico’s die je niet alleen kunt of wilt dragen. Samen met onze zakelijke klanten willen wij risico’s voorkomen en beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Bij iedere adviseur van Univé staat persoonlijke aandacht voorop. Onze adviseur is een sparringpartner vanuit zijn eigen specialisme en kennis van de branche. In de gesprekken brengt de adviseur de risico’s in beeld en helpt om passende oplossingen te vinden om die risico’s te voorkomen en te beperken. De adviseur zorgt dat de bedrijfsverzekeringen aansluiten bij de bedrijfsrisico’s, de verwachtingen van de klant, de persoonlijke situatie en het budget.

Goed voor elkaar

Ben je tevreden over Univé? Geef het door! Je kent vast wel een zakelijke ondernemer die gebaat is bij een goed zakelijk advies. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Uiteraard met toestemming van de betreffende ondernemer. Wij nemen dan contact op voor een afspraak.

Een afspraak met ons, een cadeau voor jou!

Breng je ons in contact met een ondernemer? Dan willen we je daar graag voor bedanken. Na het adviesgesprek van deze ondernemer met één van onze adviseurs ontvang je eenmalig 100 euro premie retour.

Kijk hier voor de voorwaarden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Deelname aan deze actie

Jouw gegevens


Gegevens van de ondernemer die je wil laten kennismaken met Univé

Akkoord*